Ohjeet

Huolehditaan itsestämme ja toisistamme. Älä tule sairaana hallille. Pidä turvavälit. Yski hihaan. Käytä käsidesiä. Vältä turhaa oleskelua hallissa.

Talvikaudella hallin ovet avataan puoli tuntia ennen ensimmäisen harjoitusvuoron alkamista. Halli suljetaan viimeistään 15 minuuttia viimeisen harjoitusvuoron päätyttyä.

Autolla hallille saavutaan Rapakiventien kautta. Pysäköintialueet löytyvät Helsingin Uuden yhteiskoulun takaa. Aja varovasti parkkipaikalla.

Käynti halliin tapahtuu päätyjen pyöröovista. Varauloskäyntejä saa käyttää vain hätätilanteissa.

Alkulämmittelyyn on varattu Magnecit areenan puoleisen päädyn vapaa alue.

Kentälle saa mennä vain oman harjoitusvuoron aikana. Joukkueiden tulee poistua kentältä ripeästi oman vuoron päätyttyä. Harjoitusten päätyttyä maalit siirretään omille paikoilleen kentän sivuun, jos seuraavan käyttäjän kanssa ei ole sovittu, että ne voivat jäädä kentälle.

Löytötavaroita voi kysellä hallin isännöitsijältä.

Tupakointi, alkoholin ja muiden päihteiden käyttö on ehdottomasti kielletty juniorihallin alueella. 

Äitisi ei siivoa hallilla, joten eväspakkaukset, sukkateipit ja muut roskat viedään roska-astioihin, joita on hallin molemmissa päädyissä.

Juniorien vanhempia ja valmentajia pyydetään ohjeistamaan lapsia välttämään turhaa juoksentelua kioskin alueella. Pyöröovet ovat kulkemista eivätkä leikkimistä varten. Päätyverkoissa ja maaleissa roikkuminen ja kiipeily on kielletty. Ylipainehallin puhaltimien luona leikkiminen on ehdottomasti kielletty.