Ohjaajasi ja tarkemmat tiedot kahvakuulailusta

31.07.2020

Kahvakuulailua ohjaa fysioterapeutti ja personal trainer Minnamari Jalava. Minnamarilla on vuosien kokemus erilaisten jumpparyhmien ohjaamisesta, kuntouttamisesta sekä auttamisesta tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien kanssa manuaalisen terapian sekä ohjattujen harjoitteiden avulla.  

Seuraava kahvakuulatunti järjestetään torstaina 29.10. klo 17:05 . Treenit pidetään jalkapallohallin päädyssä tai sään salliessa viereisen kaukalon ulkopuolella. Ryhmiin otetaan maksimissaan 10 osallistujaa per kerta hygieniasta huolehtien. Voit varmistaa paikkasi ryhmässä ostamalla tunnin verkkokaupasta etukäteen https://holvi.com/shop/pihliksenhalli/ tai ilmoittautumalla mikakristianhynninen@gmail.com. Voit myös ilmoittautua mukaan paikan päällä ennen tunnin alkua.

Hallikauden aikana treenit järjestetään MagneCit Arenan puoleisessa päädyssä. Kuntojumppien aikataulu tarkistetaan juniorien harjoitusvuorot huomioon ottaen ja päivitetään näille sivuille.

Kuntoilua ohjaa fysioterapeutti ja personal trainer Minnamari Jalava. Kuntoilu sopii monenlaiseen lähtötasoon. Treenaamista on helppo muokata yksilöllisesti kevyemmäksi tai raskaammaksi ohjaajan tarjoamien vaihtoehtojen avulla.