Kahvakuulailua junnujen vanhemmille torstaisin

25.07.2020

Haluaisitko käyttää aikaasi tehokkaasti? Tee omat lihaskuntotreenit samalla, kun lapsesi on futistreeneissä. Tuo oma kahvakuulasi tai lainaa meiltä.

Nyt elo-syyskuussa 2020 on torstaisin tarjolla kahvakuulailua Pihliksen tekonurmen lähettyvillä. Aikavälillä 6.8.-24.9.2020 ehditään kahvakuulailla yhteensä kahdeksana torstaina. Kahvakuulailuryhmät alkavat klo 17:05 ja klo 18:05. Treenit pidetään jalkapallokentän päädyssä tai viereisen kaukalon ulkopuolella. Ryhmiin otetaan maksimissaan 10 osallistujaa per kerta. Voit varmistaa paikkasi ryhmässä ilmoittautumalla etukäteen lähettämällä viestin mikakristianhynninen@gmail.com. Samalla viestillä voit halutessasi varata käyttöösi kahvakuulan (meiltä löytyy kuulia 6/8/10/12kg painoisina). Voit myös ilmoittautua mukaan paikan päällä ennen tunnin alkua, jos vapaita paikkoja on jäljellä.

Hallikauden aikana treenit järjestetään MagneCit Arenan puoleisessa päädyssä. Kuntojumppien aikataulu tarkistetaan juniorien harjoitusvuorot huomioon ottaen. 

Kuntoilua ohjaa fysioterapeutti ja personal trainer Minnamari Jalava. Kuntoilu sopii monenlaiseen lähtötasoon. Treenaamista on helppo muokata yksilöllisesti kevyemmäksi tai raskaammaksi ohjaajan tarjoamien vaihtoehtojen avulla.