Hallitalkoot

26.07.2020

Ohjeet 

Valitse talkoisiin ja säähän sopivat vaatteet, joissa on helppo liikkua ja työskennellä. Hallin kangas saattaa olla säästä riippuen märkä ja on varmasti likainen, joten vaatteiden likaantumiseen on hyvä varautua. Työhanskat kannattaa ottaa mukaan, jos sellaiset omistaa. Varmistathan, että kännykkä, avaimet ja muut tärkeät tavarat ovat taskussa, jossa on vetoketju.

Talkoot alkavat kokoontumisella, jossa kerätään osallistujamäärä joukkueiden mukaan ja annetaan ohjeistus. Tämän jälkeen vedetään kangas tekonurmen päälle. Kangas vedetään yhtenä rintamana reippaasti kävellen. Ei juosta.

Kangas tulee kiinnittää oikeassa järjestyksessä. Koirapuiston puoleinen reuna on valmiiksi kiinnitetty. Ensimmäisenä kiinnitetään konehuoneen päädyssä putkien ja sisäänkäynnin raudat ja Magnecit Arenan puoleisessa päädyssä sisäänkäynnin ja huoltotunnelin raudat. Tämän jälkeen kiinnitetään kentän päätyjen sivut kokonaisuudessaan ja viimeisenä kiinnitetään koulun puoleisen pitkän sivun raudat. Raudat on kiinnitetty 13mm ja 17mm kokoisilla muttereilla. Jos sopiva mutteriväännin löytyy, se kannattaa ottaa mukaan. Myös räikkä- tai lenkkiavaimia tarvitaan.

Kiitokset kaikille kesän alulla hallin laskemiseen ja pakkaamiseen osallistuneille. Joka vuosi juuri Te mahdollistatte treenien jatkumisen hyvissä olosuhteissa vuodenaikojen vaihtuessa!